• +32 9 380 07 47
  •  
  •  VAN DINSDAG TOT ZATERDAG VAN 10u00 TOT 17u00

Over ons

Best Performance is dé turnspecialist voor gymnasten, turnverenigingen en turnfederaties en sinds meer dan 25 jaar actief in de gymnastiekwereld.

In onze turnwinkels bieden wij een ruim gamma aan van turnkledij van topmerken zoals Adidas Gymnastics, Alpha Factor, Ervy, Dreamlight, en GK. Je kan bij ons dus turnpakjes kopen van verschillende merken, in de turnwinkel of online. 

Je kan bij ons ook terecht voor trainingspakken van het merk Adidas en turnmateriaal zoals handleertjes, turnpantoffels, polsbeschermers, etc. van merken zoals Reissport, Adidas en  IWA. Verder bestaat ons gamma ook uit ritmische tuigen en accessoires van Pastorelli en Sasaki, en kan je een ruim assortiment van allerlei turnaccessoires terugvinden zoals o.m. t-shirts, topjes, haarlinten, rugzakjes, tasjes voor handleertjes, sleutelhangers,..   

Wij zijn actief in de België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Je kan ons altijd bezoeken in onze 2 turnwinkels in België of je turnpakje gewoon online kopen in onze webshop.

Ben je als turnvereniging op zoek naar een nieuw turnpak of trainingspak? Contacteer ons vrijblijvend op info@best-performance.com, en wij komen graag naar jullie toe om de verschillende collecties en mogelijkheden naar stof, prijs, model, etc.  te bekijken. Bezoek de Club Zone voor meer informatie.