• +32 9 380 07 47
  •  
  •  VAN DINSDAG TOT ZATERDAG VAN 10u00 TOT 17u00

Club Zone                

Clubturnpak

Ben je als turnvereniging op zoek naar een nieuw clubturnpak, dan kan je hiervoor bij ons terecht.

Kies een turnpak uit 1 van de collecties of personaliseer je turnpak volledig naar jullie wensen & behoeften – wij helpen jullie graag hierbij.  

Bij de keuze van een nieuw turnpak, bieden wij aan turnverenigingen de mogelijkheid om voorafgaand pasmaten te bekomen; Op die manier kan elke individuele gymnast vooraf passen, zodat de maat meteen goed is. Bovendien bieden wij aan de turnverenigingen het haarlint gratis aan en geniet de turnvereniging een clubkorting op de bestelling.  

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een bezoek bij jullie op info@best-performance.com

Clubtrainingspak

Wij bieden aan turnverenigingentrainingspakken aan van het topmerk Adidas. Je kan met Miteam van Adidas jullie trainingspak volledig personaliseren met keuze uit 18 kleuren.

Odoo • Een foto met een geweldige onderschrift
 
Odoo + afbeelding en tekst


Miteam van Adidas

Met Miteam van Adidas bestaat nu ook de mogelijkheid om de trainingspakken te personaliseren : er zijn 18 kleuren beschikbaar, en je kan zelf kiezen in welke kleur je het trainingspak samenstelt : niet enkel de basiskleuren maar je kan ook de kol, de 3 adidasstrepen, het adidaslogo, etc. aanpassen aan je clubkleur.

Bij het plaatsen van een bestelling van miteam, ben je verplicht tot een minimumafname van 5 stuks per model, ongeacht de maat per model. Bijvoorbeeld : kindermaten - broek (= model) : je beslist om 2 maatjes 140, 1 maat 152 en 2 maatjes 164 te bestellen (of meer per maat, maar minimum 5 stuks).

Je bent niet verplicht om het volledige trainingspak te bestellen, je kan er dus voor opteren om enkel de vesten (of broeken of..)  te personaliseren.

Wij bieden aan turnverenigingen de mogelijkheid om voorafgaand, pasmaten te bekomen. Op die manier kan elke individuele gymnast en/of trainer vooraf passen, zodat de maat meteen goed is. Tenslotte geniet de turnvereniging een clubkorting op de bestelling van de trainingspakken.   

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bedrukking

Wensen jullie graag jullie trainingspak of t-shirts te bedrukking met jullie clublogo of sponsor? Dan kunnen wij dit ook voor jullie doen. Bezorg ons jullie logo (en gewenste grootte), en bij bezorgen jullie een offerte.

Koopjesbak

Turnverenigingen hebben de mogelijkheid om bij ons een koopjesbak aan te vragen.

Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om naar één van onze winkels te komen, of nieuwe gymnasten een turnpak aan een scherpe prijs aan te bieden,  bieden wij aan turnverenigingen onze koopjesbak aan. In deze box zitten een 50-tal turnpakjes zonder mouwen voor € 30/stuk en/of €50/stuk.

Wij hebben ook koopjes voor jongens van € 20/stuk (singlet) en lange mouwen € 49/stuk of €75/stuk – je kan deze ook vragen om toe te voegen aan de koopjesbak

Wij leveren de koopjesbak gratis bij u af, u mag de bak vervolgens 10 dagen bijhouden om de pakjes te verkopen en bij het terugbrengen of afleveren rekent u de verkochte turnpakjes af. Op het verkochte bedrag ontvangt de club een commissie van 10% in de vorm van een waardebon. De koopjesbak biedt met andere woorden voordeel voor zowel uw gymnasten als de club!

Dit unieke aanbod is enkel geldig voor clubs.

Interesse? Neem gerust contact met ons via info@best-performance.com op voor verdere afspraken.

Wenst u de koopjesbak langer dan 10 dagen bij te houden : gelieve tijdig per mail aan te vragen of dit mogelijk is – afhankelijk van de vraag, kunnen wij de koopjesbak al dan niet langer ter beschikking laten van de turnvereniging.

Privé-verkoop en/of aanwezigheid op een gymevent.

Organiseer je als turnvereniging een gymwedstrijd of gymevent, en je wenst hierbij graag een stand van Best Performance met turnpakken, geef ons een seintje via info@best-performance.com. 

Wens je als turnvereniging een privé-verkoop te organiseren waarbij wij met een “winkel” naar jou toekomen, dan is dit ook mogelijk – contacteer ons op info@best-performance.com  om de voorwaarden en afspraken te bespreken.