• +32 9 380 07 47
  •  
  •  VAN DINSDAG TOT ZATERDAG VAN 10u00 TOT 17u00

Veel gestelde vragen

Matentabel turnpakjes

Maat CXS

Maat CS
Maat CM
Maat 116 6 jaar
Maat CL Maat 128/140 8 jaar - 10 jaar
Maat AXS Maat 140/152 10 jaar - 12 jaar
Maat AS Maat 164/176 = Maat 36 14 jaar - 16 jaar
Maat AM Maat 38
Maat AL Maat 40
Maat AXL Maat 42


Bestellen, betalen, prijzen en promoties

Hoe kan ik van promoties en aanbiedingen genieten?

U dient de voordeelcode(s) steeds door te geven om er van te kunnen genieten. Controleer of uw bestelling aan alle toekenningsvoorwaarden voldoet, zoals: de geldigheid van de voordeelcode. Onze aanbiedingen zijn niet cumuleerbaar, dit wil zeggen dat u per bestelling slechts van 1 voordeelcode kan genieten.

Het systeem accepteert mijn kortingsbon niet. Wat doe ik nu?

Mogelijks is de kortingsbon niet meer geldig. Indien u toch overtuigd bent dat de kortingsbon geldig is, gelieve deze te vermelden in het commentaarveld

Wat zijn de verschillende betalingsmogelijkheden?

U kan uw bestelling vereffenen met uw VISA-of Mastercard-kaart, een tegoed of een waardebon, per overschrijving of viaPaypal. Indien u uw bestelling afhaalt, kan u ook met Bancontact of cash betalen.

Leveringen

Wat zijn de verschillende leveringsmogelijkheden en termijnen?

Voor alle voorradige artikelen bedraagt de leveringstermijn gemiddeld 10 kalenderdagen vanaf ontvangst van uw bestelling. Alle bestellingen worden per post/transporteur opgestuurd of door u in de winkel afgehaald.

Kan de levering op een ander adres?

U kan uw pakket probleemloos op het adres van uw keuze laten leveren. De voorwaarden zijn dan dezelfde als een bestelling die bij u thuis zou geleverd worden. Er moet steeds een gemachtigd persoon aftekenen voor de ontvangst van de bestelling.

Welke kosten komen er bij mijn bestelling?

Er worden enkel verzendingskosten aangerekend bij de bestelling. (7 EUR voor Belgie; 8 EUR voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland;  14.25€ voor Tsjechië, Polen, Hongarije, Slovenië. Tenslotte, 25 EUR voor de overige Europese landen en een toepasselijk tarief buiten de EU. 

Er zijn geen verzendingskosten voor aankopen > 250 EUR in de Benelux, Frankrijk en Duitsland; Er zijn geen verzendingskosten voor aankopen > 500 EUR voor de andere aangeven Europese landen. 

De verzendkosten worden slechts één keer aangerekend, zelfs al wordt de bestelling in meerdere keren geleverd. De bijdrage in de verzendkosten van de bestelling, blijft verschuldigd ook al doet de Koper zijn rechten gelden zijn bestelling geheel of gedeeltelijk terug te sturen. Best Performance behoudt zich het recht om deze kosten in de loop van het seizoen te wijzigen.

Ik wil mijn bestelling wijzigen of annuleren, kan dit?

Contacteer ons zo snel mogelijk (Via email: info@best-performance.com, of per telefoon +32 (0)9 380 07 47). Indien de goederen nog niet vertrokken zijn en de bestelling geen producten op maat besteld zijn of gepersonaliseerde producten. Indien de bestelling reeds vertrokken is of de producten op maat besteld zijn zullen kosten aangerekend worden.

Hoe kan ik mijn bestellingen volgen?

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, kan u online een overzicht van uw bestellingen raadplegen. Log in in uw account, klik op account onderhoud of mijn account en bekijk daar onder 'mijn bestellingen' de status van uw bestelling.

Krijg ik een verwittiging wanneer mijn pakje geleverd wordt?

Voor alle voorradige artikelen bedraagt de leveringstermijn gemiddeld 10 kalenderdagen vanaf ontvangst van uw bestelling en betaling. Alle bestellingen worden per post/transporteur opgestuurd of door u in de winkel afgehaald. Er moet steeds een gemachtigd persoon aftekenen voor de ontvangst van de bestelling geleverd door een transporteur.

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen?

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, kan u online een overzicht van uw bestellingen raadplegen. Log in in uw account, klik op account onderhoud of mijn account en bekijk daar onder 'mijn bestellingen' de status van uw bestelling.

Ik heb mijn pakje ontvangen en er is iets niet in orde met de geleverde artikelen. Wat nu?

Er is iets mis met de maat of de kleur

Het artikel past u niet, geen probleem, indien er een grotere of kleinere maat bestaat kan u dit zonder probleem omruilen. Indien het artikel bedrukt is kan dit NIET omgeruild worden. De kleur bevalt u niet, indien het artikel in een andere kleur verkrijgbaar is kan u dit moeiteloos omruilen.

Ik heb niet het juiste artikel ontvangen

In dit geval nodigen wij u uit om onze klantendienst te contacteren

Het artikel is onvolledig

Controleer de verpakking en het artikel zelf, het kan gebeuren dat onderdelen of accessoires zich ergens onder of tussen bevinden

Het artikel is defect

Overloop zeker de gebruiksaanwijzing en vergeet niet om het toestel indien nodig van batterijen te voorzien.

Het artikel is beschadigd

U kan dit uiteraard omruilen

Mijn factuur lijkt niet te kloppen

De prijs van het artikel klopt niet

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van de gekozen maat en/of kleur. Controleer in de catalogus waaruit u besteld hebt of de aangerekende prijs overeenstemt met het ontvangen artikel.

Het bedrag van de korting klopt niet

Controleer of u de voordeelcode(s) die u terugvindt op de aanbieding. Controleer of uw bestelling aan alle toekenningsvoorwaarden voldoet, zoals: de geldigheid van de voordeelcode en het soort artikel. Onze aanbiedingen zijn niet cumuleerbaar, dit wil zeggen dat u per bestelling slechts van 1 voordeelcode kan genieten. 

Het bedrag van de verzendkosten lijkt niet te kloppen 

Er worden enkel verzendingskosten aangerekend bij de bestelling. (7€ voor Belgie, 10€ voor Europese landen en een toepasselijk tarief buiten de EU). De verzendkosten worden slechts één keer aangerekend, zelfs al wordt de bestelling in meerdere keren geleverd. De bijdrage in de verzendkosten van de bestelling, blijft verschuldigd ook al doet de Koper zijn rechten gelden zijn bestelling geheel of gedeeltelijk terug te sturen. Best Performance behoudt zich het recht om deze kosten in de loop van het seizoen te wijzigen.  

Garantie en omruilen

Volgens de wet ter bescherming van de consument heeft u het recht op een bedenkperiode van 14 kalenderdagen na uw aankoop. Binnen deze periode mag u een product in originele staat en met originele toebehoren terugsturen. U dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. U kunt eenvoudig een mailtje sturen naar info@best-performance.com met in het onderwerp van uw email duidelijk vermeld uw ordernummer. Geeft u in dit mailtje aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Wij mailen u dan de retourprocedure. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren. Pas na ontvangst van de geretourneerde goederen zal de creditnota opgemaakt worden of de geruilde goederen opgestuurd worden. Opgelet, indien het artikel bedrukt is kan dit NIET meer worden geruild!

Garantie

Op al onze producten geven wij 1 jaar fabrieksgarantie. Dat wil zeggen dat wij kostenloos een product vervangen of herstellen dat door een fout in de productie defect is. Normale slijtage door intens gebruik valt niet onder garantie. Schade of slijtage door onjuist gebruik van een product valt niet onder garantie.

Hoe vraagt u garantie aan?

neem een digitale foto van het pakje en uw kasticket of factuur en email dit naar info@best-performance.com . Wij bekijken de foto's en geven uitsluitsel in samenspraak met de fabrikant of een defect onder garantie valt. Valt iets onder garantie laten wij het pakje ophalen en zorgen voor herstel of vervanging. Valt het niet onder garantie, dan kunnen we eventueel een oplossing zoeken om het artikel alsnog te herstellen.

Hoe stuurt u iets retour?

Retourneren gaat eenvoudig en makkelijk. Bij de 14 dagen retourgarantie retourneert u op uw eigen kosten. Echter, bij garantie of foutieve levering is dit kosteloos. Verpakt u te allen tijde uw bestelling zeer goed en degelijk om beschadigingen te voorkomen. De retourprocedure krijgt u na uw aanvraag per email toegestuurd afgestemd op uw wensen en situatie. Mail ons hiervoor info@best-performance.com.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Als u uw bankrekeningnummer opgeeft wordt u terugbetaald ten laatste 30 dagen na het ontvangen van de teruggestuurde goederen. Als u uw banknummer niet doorgeeft, ontvangt u een waardebon (3 maand geldig) voor een volgende aankoop.

U vond geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons via email:  info@best-performance.com , per telefoon +32 (0)9 380 07 47 of u kan een van onze winkels bezoeken.