Over ons

Best Performance is dé turnspecialist voor gymnasten, turnverenigingen en turnfederaties en sinds meer dan 25 jaar actief in de gymnastiekwereld.

Wij bieden een ruim gamma aan van turnkledij van topmerken zoals Adidas Gymnastics, Alpha Factor, Ervy, Dreamlight, en GK.

Je kan bij ons ook terecht voor trainingspakken van het merk Adidas en turnmateriaal zoals handleertjes, turnpantoffels, polsbeschermers, etc. van merken zoals Reissport, Adidas en  IWA. Verder bestaat ons gamma ook uit ritmische tuigen en accessoires van Pastorelli en Sasaki, en kan je een ruim assortiment van allerlei turnaccessoires terugvinden zoals o.m. t-shirts, topjes, haarlinten, rugzakjes, tasjes voor handleertjes, sleutelhangers,..   

Wij zijn actief in de België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk, de officiële partner van de Franse Gymnastiekfederatie en je kan ons altijd bezoeken in 1 van onze 2 winkels in België.

Ben je als turnvereniging op zoek naar een nieuw turnpak of trainingspak? Contacteer ons vrijblijvend op info@best-performance.com, en wij komen graag naar jullie toe om de verschillende collecties en mogelijkheden naar stof, prijs, model, etc.  te bekijken. Bezoek de Clubzone voor meer informatie.